
معنای درونگرا چیست؟? ویژگی های افراد درونگرا چیست؟ شخصیت هر فرد مجموعه ای از تمایلات رفتاری، عاطفی و شناختی است که در طول زمان و در موقعیت های مختلف ظاهر می شود و افراد را از یکدیگر متمایز می کند. در بسیاری از نظریههای شخصیت، درونگرایی و برونگرایی ویژگیهای کلیدی هستند که بعد بنیادی شخصیت را تعریف میکنند. ویژگی های افراد درونگرا چیست؟? آیا درونگراها مضطرب و خجالتی هستند؟ چگونه بفهمیم درونگرا هستیم؟ تفاوت بین درونگراها و برونگراها چیست؟ ما در این مقاله به تمام این سوالات پاسخ داده ایم. با ما همراه باشید
درونگرا چیست؟
درونگرایی به عنوان یک ویژگی شخصیتی تعریف می شود. به گونه ای که انسان ترجیح می دهد احساسات و افکار خود را به درون خود جهت دهد، یعنی علاقه ای به تجلی آنها نداشته باشد. افرادی که دارای ویژگی های شخصیتی درونگرا هستند بیشتر بر احساسات درونی تمرکز می کنند و تمایل دارند با گذراندن زمان تنها انرژی کسب کنند. درونگراها شنوندگان طبیعی هستند. اما معمولاً پس از یک تعامل طولانی انرژی آنها تمام می شود و بنابراین فعالیت هایی مانند خواندن، نقاشی و نوشتن را ترجیح می دهند که در آن زمان با کیفیتی را صرف فکر کردن کنند.

ویژگی های افراد درونگرا
روانشناسان معمولاً با تعاریف زیر توضیح می دهند که درونگرا چیست و چه ویژگی هایی دارند:
آنها از تنهایی احساس راحتی می کنند
افراد درون گرا می توانند به تنهایی سفر کنند و سرگرمی های خود را بدون احساس نیاز به اشتراک گذاری این زمان خاص با دیگران انجام دهند. درونگراها تمایل دارند روی افکار خود تمرکز کنند.
آنها جوامع کوچکتر را ترجیح می دهند
هم درونگراها و هم برونگراها می توانند اجتماعی باشند، با این تفاوت که اولی موقعیت های اجتماعی کوتاه تری را با گروه های کوچک تری از مردم ترجیح می دهد. به عنوان مثال، افراد درونگرا ممکن است از فعالیت های اجتماعی مانند شام کوتاه یا کتابخوانی و شب های شعر لذت ببرند.
قبل از حرف زدن فکر می کنند
افراد درونگرا معمولاً قبل از پاسخ دادن به این فکر می کنند که می خواهند به یک سوال یا نظر پاسخ دهند و احتمالاً در جلسات گروهی ساکت و متفکر هستند. اگر اغلب قبل از صحبت کردن فکر می کنید، ممکن است درونگرا باشید.
آنها برای تجربیات منحصر به فرد خود ارزش قائل هستند
ارزیابی شخصیت ممکن است شما را به عنوان افراد درونگرا طبقه بندی کند.

درونگراها کدام دسته هستند؟
در سال 2011، روانشناسان مدلی را برای طبقه بندی افراد درون گرا به 4 نوع مختلف ارائه کردند، اما بیشتر افراد درونگرا می توانند با ترکیبی از انواع مختلف هویت خود را شناسایی کنند یا به یک نوع خاص محدود شوند.
درونگراهای اجتماعی
ویژگی درونگراهای اجتماعی این است که دوست دارند در گروه های کوچک ارتباط برقرار کنند و تنها باشند. آنها ترجیح می دهند با دوستان نزدیک خود معاشرت کنند، اما ممکن است برای رفتن به مهمانی ها و معاشرت با غریبه ها و غریبه ها مشکل داشته باشند.
درونگراهای متفکر
درونگراها متفکر، متفکر، مراقبه و همچنین بسیار خلاق هستند. یکی از ویژگیهای درونگرایان توجه این است که بر خلاف درونگراهای اجتماعی، معمولاً عمداً از گذراندن وقت با جمعیت اجتناب نمیکنند. این افراد به طور ناخودآگاه، حتی در حضور دیگران، مرزهای دنیای درون را با ایده ها و افکار متنوع حفظ می کنند.

درونگراهای مضطرب
ویژگی درونگراهای مضطرب این است که ترجیح می دهند زمان خود را تنها بگذرانند و بر خلاف درونگراهای اجتماعی خجالتی هستند و در کنار غریبه ها احساس ناراحتی می کنند. درونگراهای مضطرب نیز در موقعیت هایی که با آن مواجه می شوند بیش از حد فکر می کنند و خود را متفاوت تصور می کنند.
درونگراهای محفوظ
درونگراهای محدود تمایل دارند قبل از صحبت کردن یا عمل کردن با وسواس فکر کنند. آنها معمولاً کارها را با سرعت کمتری انجام می دهند و همیشه مشغول به نظر می رسند. با این حال، درونگراهای محدود آرام هستند و به ندرت به نیروهای بیرونی مانند استرس اجازه می دهند بر تصمیم گیری آنها تأثیر بگذارند.
با این وبلاگ با علائم خیانت زن و مرد آشنا شوید
مزایا و معایب درونگرا بودن
از مزایای درونگرا بودن می توان به موارد زیر اشاره کرد
- درونگراها اغلب به جزئیاتی توجه می کنند که ممکن است دیگران فراموش کنند یا از آنها چشم پوشی کنند.
- افراد درونگرا تمایل دارند قبل از صحبت کردن فکر کنند، به این معنی که آنها می توانند متفکرتر، عاقل تر و با ملاحظه تر باشند.
- ویژگی درونگراها این است که اغلب شنوندگان موثری هستند.
- وقت گذاشتن برای تنهایی می تواند عزت نفس را تقویت کند و سلامت روان را بهبود بخشد.
- درونگراها ترجیح میدهند با خودشان وقت بگذرانند، که به آنها زمان بیشتری میدهد تا در مورد اینکه چه کسی هستند و چه میخواهند فکر کنند.
- این تصور غلط وجود دارد که درونگراها دید محدودی نسبت به دنیای بیرون دارند، اما درونگرایی می تواند دید وسیعی به آنها بدهد.
- درونگراها گروه اجتماعی کوچک تری را ترجیح می دهند، به این معنی که آنها در مورد دوستی ها و نحوه گذراندن وقت خود در معاشرت انتخابی بیشتری دارند و تمایل دارند دوستان صمیمی داشته باشند.
- افراد درونگرا بسیار تخیل و خلاق هستند
- درونگراها مهارتهای تحلیلی و سازمانی خوبی دارند
- مردم دوست دارند با درونگراها صحبت و بحث کنند. چون درونگراها حرفشان را قطع نمی کنند
- تنهایی افراد درونگرا را آزار نمی دهد و حوصله آنها سر نمی رود
- افراد درونگرا به راحتی راه های زیادی برای گذراندن اوقات فراغت خود پیدا می کنند
- افراد درونگرا به راحتی تصمیم می گیرند و راه حل های خلاقانه ای برای مشکلات ارائه می دهند.
از معایب درون گرا بودن می توان به موارد زیر اشاره کرد
- آنها در پیدا کردن دوستان جدید مشکل دارند
- مردم نیازها و احساسات خود را درک نمی کنند
- ممکن است دیگران فکر کنند که آنها را دوست ندارند
- مهمانی ها و سخنرانی در جمع برای آنها بسیار خسته کننده است
- ویژگی افراد درو این است که وقتی انرژی ندارند ممکن است غمگین یا عصبانی به نظر برسند
- ایجاد یک تاثیر اولیه خوب در تخصص آنها نیست
- پروژه های گروهی می تواند برای آنها چالش برانگیز و ناراحت کننده باشد
- آنها به احتمال زیاد یک فرصت شغلی خوب را از دست خواهند داد
این وبلاگ را بخوانید تا بهترین راه های کاهش استرس را بیاموزید
آیا درونگراها خجالتی هستند؟
حالا شما این را می دانید ویژگی های افراد درونگرا چیست؛ اما برخی افراد ممکن است درونگرایی را با کمرویی اشتباه بگیرند. درون گرایی و خجالتی بودن می توانند برای برخی افراد با هم وجود داشته باشند، اما این ویژگی ها از یکدیگر متمایز هستند. درونگراها که خجالتی نیز هستند، از قرار گرفتن در مرکز توجه اجتناب می کنند و ممکن است اضطراب اجتماعی را تجربه کنند. به طور کلی، افراد درونگرا میتوانند راحتتر از افراد خجالتی، بهخصوص در گروههای کوچک، گفتگو و تعاملات اجتماعی را شروع کنند. درونگرایی افرادی را توصیف می کند که سطوح بالاتری از تحریک درونی را به تحریک بیرونی ترجیح می دهند. تنهایی برای درونگراها انرژی زا است، اما آنها همچنان می توانند مهارت های اجتماعی و سازگاری را در یک محیط اجتماعی نشان دهند.

تفاوت بین ویژگی های برون گراها و ویژگی های افراد درون گرا چیست؟
افراد درون گرا و برون گرا به روش های مختلف به دنبال انرژی هستند. افراد درونگرا به انگیزه کمتری نیاز دارند، در سکوت فکر می کنند و دوستی های فردی را ترجیح می دهند. برون گراها از تحریک بیشتر لذت می برند و می توانند از طریق بازتاب بیرونی هنگام پردازش احساسات، گذراندن وقت با دیگران و ملاقات با افراد جدید در گروه های بزرگ، دوپامین را افزایش دهند.
افراد جاه طلب گاهی ترکیبی از شخصیت های درون گرا و برون گرا را به نمایش می گذارند. افراد دوسوگرا ممکن است از ترکیبی از ترجیحات برون گرایی و درون گرایی لذت ببرند، که ممکن است به این معنی باشد که هم در تنهایی و هم در موقعیت های اجتماعی، تأیید را تجربه می کنند. هر دو بسته به خلق و خو یا تمایلات مورد نیاز هستند.

برای یادگیری ترفندهای تقویت حافظه خود این وبلاگ را از دست ندهید
چگونه بفهمیم درونگرا هستیم؟
در قسمت های قبل به وضوح این موضوع را توضیح دادیم ویژگی های افراد درونگرا چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟ حال طبق توضیحات قبلی جالب است بدانید که همه افراد درونگرا عادات رفتاری مشابهی دارند. اگر می خواهید بدانید که آیا درون گرا هستید یا نه، در اینجا عادات رفتاری یک درونگرا آورده شده است:
تماس های تلفنی (حتی تماس های مهم) را به تعویق می اندازید.
یکی از عادات رفتاری شما این است که علاقه ای به پاسخگویی به تماس های تلفنی ندارید و منتظر می مانید تا فردی که با شما تماس گرفته از طریق پیامک ارتباط برقرار کند. شما می توانید آن را در حالی که تلفن شما زنگ می زند تماشا کنید. اما هرگز دکمه پاسخ را نزنید.
در مهمانی ها و مجالسی که دوست ندارید وانمود می کنید که مشغول هستید
بدترین اتفاقی که ممکن است برای یک درونگرا بیفتد چیست؟ هیچ چیز برای یک درونگرا بدتر از این نیست که در یک فعالیت اجتماعی حضور داشته باشد و احساس کند که صبرش کم شده است. در این موارد، بسیاری از افراد درونگرا به اولین حواس پرتی ممکن متوسل می شوند. تلفن همراه آنها
همانطور که همه ما می دانیم، درونگراها معمولاً تلفن را دوست ندارند – حداقل برای پاسخ دادن به تماس ها. اما تلفن های همراه یک حائل عالی بین یک درونگرا و یک موقعیت اجتماعی خسته کننده ایجاد می کنند. درونگراها را میتوان در مهمانیها پیدا کرد، بدون فکر در رسانههای اجتماعی وانمود میکنند که مشغول هستند. همه اینها برای جلوگیری از ارتباط آزاردهنده و وقت گیر با غریبه ها.
از تماس چشمی اجتناب می کنید
همه افراد درونگرا خجالتی نیستند یا دارای اضطراب اجتماعی نیستند، اما برخی از آنها خجالتی هستند. درونگراهایی که در میان جمع احساس ناراحتی می کنند اغلب در حفظ تماس چشمی مشکل دارند. همچنین، آنها نمی خواهند دیگران را تشویق کنند تا با آنها صحبت کنند.
اگرچه بیشتر افراد درونگرا گفتگوهای انفرادی را به احوالپرسی ترجیح می دهند، اما همین امر می تواند برای درونگراها استرس زا و دشوار باشد زیرا به تماس چشمی مداوم نیاز دارد.

حتی وقتی می خواهید افکار و احساسات خود را فریاد بزنید، سکوت می کنید
ویژگی افراد درونگرا این است که معمولا بسیار مراقب و تحلیلگر هستند. آنها اغلب مشاهده را به مشارکت در موقعیت های اجتماعی ترجیح می دهند. بنابراین وقتی زمان صحبت فرا می رسد، درونگراها برای بیان نظرات خود مشکل دارند. این امر به ویژه هنگام صحبت با افراد برون گرا که تمایل دارند بیشتر پرحرف و صریح باشند، دشوار می شود.
از نظر روانشناسی دوجنسه چیست؟ این مقاله را دنبال کنید
بیشتر اوقات خواب می بینید
البته خیال پردازی همیشه به معنای عصبی بودن نیست. خیال پردازی می تواند یک فعالیت کاملاً بی ضرر یا حتی ناخودآگاه باشد. افراد درونگرا بیشتر از همتایان برونگرا خود در افکار خود گم می شوند. اما گاهی اوقات خیال پردازی می تواند حواس پرتی دلپذیری باشد که برای فرار از موقعیت های اجتماعی استفاده می شود که فرد درونگرا به دنبال فرار از آن است.

آخرین کلمه
در این مقاله برای شما توضیح داده ایم که ویژگی ها و ویژگی های افراد درونگرا چیست؟ و چگونه بفهمیم که درونگرا هستیم؟ در زندگی، درونگرا به معنای شخصی است که ترجیح می دهد به جای اینکه فقط به آنچه در بیرون می افتد فکر کند، در احساسات و افکار درونی خود غوطه ور شود. درونگراها ترجیح می دهند به جای گروه ها یا جمعیت های بزرگ، وقت خود را به تنهایی یا با یک یا دو نفر بگذرانند.
خوشحال می شویم اگر نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر خوانندگان این مقاله در میان بگذارید.