
ماساژ سینه این برای چیست؟ روش صحیح ماساژ سینه چگونه است؟ فواید ماساژ سینه چیست؟ به طور کلی ماساژ باعث افزایش گردش خون، دفع سموم از بدن، افزایش نشاط و آرامش فرد می شود. ماساژ تکنیک های زیادی دارد و فشار دادن و کشش ساده عضلات برخی از قسمت های بدن را نمی توان ماساژ تلقی کرد. در واقع علم مدرن ثابت کرده است که با تحریک قسمت های خاصی از بدن به کمک ماساژ می توان نتایج شگفت انگیزی را در بدن مشاهده کرد. یکی از انواع ماساژ، ماساژ سینه است. سینههای خانمها بافت حساسی دارد و به دلیل تغییرات هورمونی، شیردهی، عادتهای ماهانه و غیره استرس زیادی به آن وارد میشود.
بسته به نحوه انجام آن، ماساژ سینه می تواند فواید زیادی برای خانم ها داشته باشد. ماساژ انواع مختلفی برای حفظ سلامت سینه، زیبا نگه داشتن سینه ها، پیشگیری از سرطان سینه و غیره وجود دارد که دانستن آنها می تواند برای سلامتی خانم ها موثر باشد.
در این مقاله بهترین روش ها آموزش ماساژ سینه به اطلاع شما عزیزان می رسد که با استفاده از آنها می توانید راه حل مناسبی برای فرم دهی سینه، بزرگ شدن سینه و رهایی از درد عضله قفسه سینه پیدا کنید. همچنین یکی از مهمترین فوایدی که به ماساژ سینه نسبت داده می شود، بهبود شیردهی است که در ادامه به آن می پردازیم.
انواع ماساژ سینه چیست؟
ماساژ سینه انواع مختلفی دارد و برای اهداف مختلفی انجام می شود. در نگاه اول ممکن است به نظر برسد که ماساژ سینه فقط برای شکل دادن یا بزرگ کردن سینه ها استفاده می شود. اما همانطور که قبلاً گفتیم، ماساژ سینه برای اهداف دیگری نیز استفاده می شود.
- ماساژ سینه برای ظاهر به دو نوع تقسیم می شود. یکی برای فرم دادن به سینه و دیگری برای بزرگ کردن سینه. البته داشتن سینه های خوش فرم و متناسب می تواند باعث تناسب بهتر لباس های خانم ها شود و همچنین باعث افزایش عزت نفس او در زندگی می شود.
- نوع دیگری از ماساژ سینه وجود دارد که بیشتر برای مادران مناسب است. این نوع ماساژ در دوران شیردهی توصیه می شود و باعث کاهش درد در این دوران و همچنین افزایش کیفیت شیر مادر می شود.
- نوع دیگری از ماساژ سینه برای تشخیص سلول های سرطانی در سینه استفاده می شود. با توجه به اینکه در سال های اخیر تعداد بیماران مبتلا به سرطان سینه افزایش چشمگیری داشته است، بد نیست با یادآوری این نوع ماساژ از بروز سرطان در خود و عزیزانتان جلوگیری کنید.
- نوع دیگری از ماساژ سینه، تحریک سیستم لنفاوی آن ناحیه و حذف سموم بدن از آن نواحی است.
- درد عضلانی در ناحیه قفسه سینه یکی از مشکلاتی است که به دلیل تغییرات هورمونی می تواند برای خانم ها مشکل ایجاد کند. با نوع دیگری از ماساژ سینه که برای این منظور وجود دارد، می توان از این فشارها و دردهای عضلانی جلوگیری کرد.
فواید ماساژ سینه چیست؟
حال که با انواع ماساژ آشنا شدیم، قبل از اینکه بخواهیم هر کدام را یاد بگیریم، قصد داریم فواید ماساژ سینه برای بررسی پس با ما همراه باشید.
1. بهبود شیردهی
بر اساس این مطالعه، برخی از مادران پس از زایمان ماساژ سینه دریافت کردند، در حالی که برخی دیگر این کار را نکردند. پس از 10 روز، نتایج نشان داد که مادرانی که ماساژ سینه دریافت کردند نسبت به سایر مادران درد کمتری در دوران شیردهی داشتند. علاوه بر این، نوزادان بیشتر از سینه های ماساژ داده شده شیر می دهند، که تحقیقات نشان می دهد به دلیل بهبود کیفیت شیر مادر است.
ماساژ سینه در این دوره می تواند به پیشگیری و درمان مشکلاتی مانند انسداد مجاری شیر یا ورم پستان، عفونت بافت سینه و غیره کمک کند.
2. تشخیص زودهنگام سرطان سینه
ماساژ سینه برای تشخیص سرطان یکی از راه های مفید برای این کار است که به راحتی توسط خود فرد انجام می شود. طبق مطالعات، تقریباً 25 درصد از زنان سرطان سینه خود را از طریق خودآزمایی تشخیص می دهند. تشخیص سرطان در مراحل اولیه می تواند نقش مهمی در روند بهبودی فرد مبتلا داشته باشد. پس این ایده خوبی است آموزش ماساژ سینه آن را بخشی از برنامه منظم خود قرار دهید.
3. بهبود ظاهر سینه ها
برخی از افراد ماساژ سینه را به عنوان راهی برای بهبود افتادگی سینه ها انجام می دهند. این افراد معتقدند که با ماساژ سینه جریان خون به بافت سینه افزایش می یابد. همچنین استفاده از روغن های مخصوص مانند روغن زیتون برای بهبود استحکام و قابلیت ارتجاعی پوست توصیه می شود. علاوه بر این، افزایش جریان خون می تواند منجر به بزرگ شدن سینه شود. مقاله سینه های زیبا را بخوانید تا یاد بگیرید چگونه سینه هایی زیبا داشته باشید.
4. تقویت سیستم لنفاوی
بافت پستان تا ناحیه زیر بغل گسترش می یابد. گره های لنفاوی زیادی در این قسمت های بدن وجود دارند که با ماساژ دادن این نواحی می توانند به تحریک سیستم لنفاوی کمک کنند. سیستم لنفاوی وظیفه دفع سموم از بدن را بر عهده دارد و با ماساژ دادن نواحی خاص مانند قفسه سینه می توان سرعت این دفع را افزایش داد.
5. تسکین درد عضلانی
اگر احساس درد قفسه سینه دارید، ماساژ قفسه سینه باعث کاهش تنش در عضلات قفسه سینه می شود. این دردها می تواند ناشی از فعالیت ها، ورزش ها یا ورزش هایی باشد که انجام می دهید. در این شرایط، برخی از افراد ممکن است ماساژ پشت را توصیه کنند، اما باید توجه داشته باشید که ماساژ قفسه سینه می تواند آرامش پایدارتری نسبت به ماساژ پشت ایجاد کند.
آموزش ماساژ سینه
در این قسمت به آموزش ماساژ سینه ما در مورد انواع بررسی شده تا کنون صحبت خواهیم کرد.
1. آموزش ماساژ در تشخیص سرطان سینه
اگر سینه های خود را از نظر وجود علائم سرطان چک می کنید، باید به خاطر داشته باشید که سینه های شما تا زیر بغل شما کشیده می شود. حتما کل سینه از جمله نوک سینه، آرئول و غیره را معاینه کنید.
حال، اگر شما یا شریک زندگیتان این کار را انجام می دهید، باید توجه داشته باشید و اگر یک توده غیرعادی پیدا کردید، آن را در نظر داشته باشید.
- جلوی آینه بایستید و به سینه خود نگاه کنید. به دنبال تفاوت در اندازه، تغییر در رنگ یا شکل باشید. دستان خود را در پهلوها، سپس روی باسن، سپس بالای سر خود قرار دهید تا این موضوع را از زوایای مختلف بررسی کنید.
- در حالی که هنوز در آینه نگاه می کنید، یک دست خود را پشت سر خود قرار دهید و سه انگشت خود را روی سینه خود قرار دهید. انگشتان خود را به صورت دایره های کوچک روی بافت سینه خود حرکت دهید. در حالی که انگشتان خود را حرکت می دهید تا تمام نواحی را بپوشانید، فشار سبک، متوسط و قوی به سینه های خود وارد کنید.
- به ایجاد دایره های کوچک با انگشتان خود ادامه دهید و آنها را به ناحیه زیر بغل حرکت دهید.
- ماساژ را با فشار دادن نوک پستان به پایان برسانید. اگر در این مدت احساس درد، ترشح یا توده غیرمعمول داشتید، حتما با پزشک مشورت کنید. برای آشنایی با این تست به مقاله تست سرطان سینه در خانه مراجعه کنید.
2. آموزش ماساژ سینه برای بهبود شیردهی
- هر بار روی یک سینه تمرکز کنید. ابتدا دستان خود را با مالیدن آنها به یکدیگر گرم کنید، چهار انگشت یک دست را بالای سینه و چهار انگشت دست دیگر را در پایین قرار دهید. با حرکات دایره ای ماساژ دهید.
- روی کناره های سینه ها تمرکز کنید و به صورت دورانی به ماساژ دادن ادامه دهید و اگر احساس درد نکردید با دستان خود مشت کنید و به آرامی سینه های خود را بچرخانید و ورز دهید.
- در مرحله بعد از نوک انگشتان خود برای ضربه زدن و ماساژ تمام قفسه سینه استفاده کنید.
3. آموزش ماساژ سینه برای ظاهر سینه
این مدل ماساژ دو هدف را انجام می دهد. برخی از افراد می خواهند سینه های خود را بزرگ کنند و برخی دیگر برای سفت کردن سینه خود ماساژ انجام می دهند که در زیر هر دو روش را توضیح می دهیم.
ماساژ برای بزرگ کردن سینه
- ابتدا روغن مخصوصی را روی دست هایتان بریزید تا روغن کاری شود و از خواص روغن استفاده کنید و دست ها را با مالیدن آن ها به هم و قرار دادن آرام روی سینه گرم کنید.
- در مرحله بعد، هر سینه را جداگانه با حرکات دایره ای به سمت داخل سینه ماساژ دهید و این کار را به مدت 10 دقیقه انجام دهید.
- در مرحله آخر باید فشار ملایمی به سینه خود وارد کنید. این فشار نباید آنقدر قوی باشد که چیزی احساس نکنید و همچنین نباید آنقدر قوی باشد که احساس درد کنید. برای آشنایی بیشتر با روش های بزرگ کردن سینه مقاله بزرگ کردن سینه را بخوانید.
ماساژ سفت کننده سینه
دو روش مختلف برای این کار وجود دارد.
- روش اول استفاده از روغن زیتون برای ماساژ است. در واقع روغن زیتون به دلیل داشتن اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها خاصیت سفت کردن سینه ها را دارد. برای این کار باید روغن زیتون را کف دست خود بریزید و دست خود را گرم کنید. سپس هر سینه را به آرامی از پایین به بالا با فشار مناسب به مدت 15 دقیقه ماساژ دهید. این کار را روزانه انجام دهید تا نتیجه را ببینید.
- روش دوم توصیه به استفاده از یخ برای ماساژ سینه است. یخ باعث کوچک شدن بافت سینه و در نتیجه سفت شدن سینه می شود. برای این کار باید تمام قسمت های سینه را با یخ به مدت یک دقیقه با حرکات دایره ای ماساژ دهید. پس از یک دقیقه سینه را خشک کرده و پس از پوشیدن سوتین مناسب به مدت نیم ساعت در حالت خوابیده بخوابید. این کار را دو بار دیگر تکرار کنید و روزانه انجام دهید تا نتیجه را ببینید.
4. تمرین ماساژ برای تحریک نواحی لنفاوی
برای انجام این ماساژ، پس از گرم کردن، دستان خود را در جهت عقربه های ساعت روی سینه راست و در خلاف جهت عقربه های ساعت روی سینه چپ حرکت دهید. این سیستم لنفاوی را تحریک می کند. مراقب باشید که نواحی قفسه سینه را در نزدیکی سینه و نزدیک زیر بغل قرار دهید. در مقاله ماساژ لنفاوی توضیحات بیشتری در مورد این ماساژ داده ایم که مطالعه آن را به شما پیشنهاد می کنیم.
بهترین زمان برای ماساژ سینه
به طور کلی زمان خاصی برای ماساژ سینه توصیه نمی شود. یعنی بعد آموزش ماساژ سینه هر زمان که بخواهید می توانید این کار را انجام دهید.
اما اگر هدف از ماساژ سینه بهبود روند شیردهی است، توصیه می شود ماساژ سینه را از ابتدای زایمان تا 11 ماه پس از تاریخ تولد انجام دهید تا از فواید آن بهره مند شوید. این زمان بهترین زمان برای افزایش کیفیت شیر و افزایش حجم شیر است. در این زمان کودک شما نیز با علاقه بیشتری تغذیه می کند که می تواند تاثیر مثبتی بر رشد و سلامت کودک داشته باشد.
روغن های ماساژ سینه چیست؟
اینکه چه نوع روغنی برای ماساژ سینه استفاده کنید بستگی به هدفی دارد که ماساژ سینه را انجام می دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روغن های ماساژ، مقاله بهترین روغن ماساژ را بررسی کنید.
- روغن نارگیل سرشال حاوی ویتامین E بوده و بسیار مرطوب کننده است. روغن نارگیل با این خواص، خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش داده و با افزایش گردش خون سینه ها را تقویت می کند.
- روغن بادام همچنین خاصیت مرطوب کنندگی و ویتامین E بالایی دارد. این موارد باعث بهبود بافت سینه و سفت و بزرگ شدن آن می شود.
- یکی از بهترین روغن ها برای ماساژ سینه، روغن زیتون است. این روغن علاوه بر داشتن اسیدهای چرب و جلوگیری از افتادگی سینه، دارای آنتی اکسیدان بوده و رادیکال های آزاد را از بین می برد. این از سرطان سینه جلوگیری می کند. بطور کلی فواید ماساژ سینه با روغن زیتون کافی است این روغن را بهترین گزینه برای ماساژ سینه در نظر بگیرید.
- روغن آفتابگردان دارای ویتامین های A، C، D و E است. این ویتامین ها باعث افزایش کلاژن سازی و جوان سازی پوست می شود.
آخرین کلمه
ماساژ سینه برای اهداف مختلف انجام می شود. این کار با روش های مختلفی برای شکل دادن به سینه ها، پیشگیری و تشخیص سرطان سینه، بهبود شیردهی در سال اول، کاهش تنش و درد سینه و غیره انجام می شود.
همچنین پس از تحقیق در مورد فواید ماساژ سینه، آموزش ماساژ سینه در اینجا به آن پرداخته شد و روغن هایی که برای این کار مفید هستند در زیر مورد بحث قرار گرفته اند. فواید ماساژ سینه با روغن زیتون بهتر از ماساژ دادن با روغن های دیگر است. به همین دلیل بهتر است سینه ها را با روغن زیتون ماساژ دهید.
امیدواریم توانسته باشیم شما را در این مسیر راهنمایی کرده باشیم. همچنین اگر سوالی در این زمینه دارید در قسمت نظرات برای ما بنویسید.